motoring|underground  
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read Blog

OTLounge Anything and everything NOT having to do with cars... for better or for worse!

Go Back   motoring|underground > The Overlook > OTLounge
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 11-16-2011, 04:43 PM
Mol's Avatar
Mol Mol is offline
Y Rated - 186 mph
 
Join Date: Jan 2008
Location: In front of the computer
Posts: 1,116
Default Car list on right issue -->

I couldn't find a "forum issues" section so I'm posting this here.

I'm trying to add my new CTS-V to my cars list and the year choices only go up to 2009. I am sure there are other people on this forum with cars newer than 2009. Could the admins please update the year choices please? Thank you.
__________________
.


Click the image to open in full size.
"Alfie" EB '05 MCS - 215 whp/188.5 tq
Reply With Quote
  #2  
Old 11-16-2011, 05:28 PM
risu's Avatar
risu risu is offline
Y Rated - 186 mph
 
Join Date: Apr 2007
Location: Atlanta, GA
Posts: 4,834
Default

Could you put in 1911?
__________________
Fat Squirrel Eyeing your Nuts
Reply With Quote
  #3  
Old 11-16-2011, 05:43 PM
Mol's Avatar
Mol Mol is offline
Y Rated - 186 mph
 
Join Date: Jan 2008
Location: In front of the computer
Posts: 1,116
Default

It does list 1911.
__________________
.


Click the image to open in full size.
"Alfie" EB '05 MCS - 215 whp/188.5 tq
Reply With Quote
  #4  
Old 11-16-2011, 07:23 PM
thebestever's Avatar
thebestever thebestever is offline
Leadership
 
Join Date: Oct 2007
Location: the quiet corner
Posts: 8,657
Send a message via AIM to thebestever
Default

yes, you have to go back to the early 1900's for anything after 2009.
__________________
forever lost in the clouds
Reply With Quote
  #5  
Old 11-16-2011, 07:46 PM
Sketch's Avatar
Sketch Sketch is offline
Y Rated - 186 mph
 
Join Date: Oct 2008
Location: Las Vegas, Nevada
Posts: 6,012
Default

Since Mol brought it up... I seem to have trouble adding part manufactures that start with the letter S. When S is selected from the drop down, it is blank, even if I add a name to the list. Anyone else have this problem?

EDIT: I just looked again and 'F' and 'L' seem to be doing the same thing. Odd.

Last edited by Sketch; 11-16-2011 at 07:51 PM..
Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


CURRENT MOON

All times are GMT. The time now is 01:23 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
2005 motoring|underground, all rights reserved.